Фейсбук започва да деактивира профилите на неудобните на ГЕРБ. Цв. Цв. имал пръст в това.

ВИДЕО ДЕЦАТА НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ ИСТОРИЯ МИС БЪЛГАРИЯ КРАСИВО ЛИЦЕ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА ПРИРОДА РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ ТЕМИДА Uncategorized

ФЕЙСБУК наскоро деактивира стотици акаунти на потребители по политически причини.

Говори се, че Цветан Цветанов е закупил програмистка компания в Дъблин, където е централата на „фейсбук“ за България и част от неговите „програмисти“ имат договор за контрол на Стандартите на Фейсбук. С една дума да деактивира акаунти, да депубликува страници , да блокирва профили за месеци и т.н.

Ето какво написа поредния блокиран тази седмица. Петър Низамов е известен като противник на режима на Бойко Борисов и преди месеци обяви, че има доказателства, че Бойко Борисов е лежал в Затвора в Чехословакия през 1990г. заедно с бандата на Иво Карамански.  След няколко дена беше причакан от наемници пред дома си и застрелян 8 пъти, но оцеля. Тогава той обяви във фейсбук, че е сигурен, че поръчката идва от правителството на ГЕРБ.

 

Фейбук цензура !
Отново съм нападнат от троловете на ГЕРБ и в частност – тези, които работят за фейсбук-България в Дъблин, където си имат цяла компания „програмисти“-тролове..
Това се случва точно преди старта на делото ми в Асеновград.
Ако сте забравили !

 

 

11 thoughts on “Фейсбук започва да деактивира профилите на неудобните на ГЕРБ. Цв. Цв. имал пръст в това.

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.