#bTV чак сега се усетиха като албански реотани. Още на 17 февруари 2018 г. съм показал кооперацията на Валери Симеонов в ж.к. Зорница в Бургас. СУПЕР ЛУКС. Тогава той беше любимец на премиера Бойко Борисов и медиите не го отрзиха. Чак сега след 15 месеца се сетиха да го покажат на хората. Който иска да е информиран първи, да следи нашите страници. Ето текста и линка на ашето разследване от януари 2018г.
“СПОДЕЛЯЙ !!!Новата огромна супер луксозна кооперация на “човека от Народа”-Валери Симеонов в Бургас с нарушени отстояния съгласно ЗУТ.Как така и с чии пари?Отговорете си сами… ”
Сорос се радва, че има такива „патриоти“ като Валери Симеонов Българите в чужбина: Валери Симеонов винаги само ни е пречил. Да не си прави пиар с нас. Източване на евро-пари от соросоидни НПО-та и … НФСБ- партията на Валери Симеонов Валери Симеонов с безплатен ремонт от собственика на фирмта, която открадна парите за почистването на магистрала „Тракия“ от Бургас до Ямбол и ОГРАДАТА С ТУРЦИЯ…и е свързан със Златко Баретата Партията на Валери Симеонов – Георги Манев е съдружник на задържания с Митьо Очите – Бенчо Бенчев ХВАНАЛИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ В ОПИТ ЗА КРАЖБА ОТ ПРОМЕТ ДОКАТО БИЛ ШЕФ НА СИНДИКАТА. Валери Симеонов докарва до фалит популярна банка „Пеков“ . Да е жива и здрава телевизия СКАТ, ама 67 милиона лева сиромашки пари къде са ?! BTV фалшифицират доказателства за да задържат хора Мигранти изнасилиха и убиха тийнейджърка в Рим, а „патриотът“ Валери прекарва мигранти?

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук