След като нашата медия публикува пиянско и мутренско нападение от страна на полицейски служители от Първо Районно управление – Бургас, сигналите за злоупотреби заваляха на редактъоркста ни поща.

Злоупотребил ли е с власт полицай Иван Бакърджиев от Първо Районно полицейско управление в Бургас ?

Съмнения за злоупотреби от полицай иван бакърджиев от първо районно полицейско управление в бургас
Полицай иван бакърджиев от първо районно полицейско управление в бургас

На този въпрос ще отговорим в събота, когато сме ви приготвили нова доза видеа с очевидно мутренско поведение на служители от Първо Районно полицейско управление – Бургас.

Полицай иван бакърджиев от първо районно полицейско управление в бургас посетителите на дискотеката са над двеста, а на една от масите се е разположила компания от бургаски ченгета от първо рпу - бургас ( първо районно управление - бургас ), които вдигат наздравици заедно с две дами.
Полицай иван бакърджиев от първо районно в бургас

До редакторската поща на ЮСТИЦИЯ пристигна сигнал, в който са описани обстоятелства, говорещи за явно и безцеремонно погазване на длъжностната характеристика на полицай от странба на Главен полицай Иван Бакърджиев от Първо Районно в Бургас.

ИНСПЕКТОРЪТ В ИАРА СТЕФАН ПЕТРОВ ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА ЗА УБИЙСТВО ВЪВ ВАРНА

Полицай георги бакърджиев първо районно бургас посетителите на дискотеката са над двеста, а на една от масите се е разположила компания от бургаски ченгета от първо рпу - бургас ( първо районно управление - бургас ), които вдигат наздравици заедно с две дами.

Там е описано как полицай Иван Бакърджиев бил използвал служебносто си положение на командир на екипажа на патрулен автомобил за да тормози хора, с които има лична вражда.

Нещо повече, там е описано как той отнемал телефоните на хора, които си набеляпзвал за тормоз за да не могат да се обадят на адвокатите си. Ние не знаем дали това е вярно, но нашата медия ще направи проширно разследване по този казус и ако наистина Главен полицай Иван Бакърджиев от Първо Районно полицейско управление в Бургас си превишава правата за лична облага или за да навреди на някой, с който има лична вражда, ние ще информираме обществото и отдел “Вътрешна сигурност” на МВР.

За това ние от ЮСТИЦИЯ ви молим, ако имате повече информация за действията на Главен полицай Иван Бакърджиев от Първо Районно полицейско управление в Бургас (на снимката), да ни пишете на редкаторската поща : [email protected]

Ние от ЮСТИЦИЯ смятаме, че мутренската държава сега се олицетвоява точно от такива полицаи, които си превишавата правата и злоупотребяват с власт. За това сме създали тази рубрика и всеки, който има данни или доказателства за нарушения или престъпления на полицейските служители в Бургас, ние не изпитваме страх да ги публикуваме.

ГОДИНА НА ПОКРОВИТЕЛСТВО НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ПЪРВО РАЙОННО В БУРГАС ПОЛИЦИЯ

Защото, ако това е вярно, то тогава Главен полицай Иван Бакърджиев от Първо Районно полицейско управление в Бургас е извършил престъпление по служба

и тази униформа, и този патрулен автомобил с екипажа под негов надзор и ръководство не са му дадени да си решава личните отношения, с който и да било, а за да изпълнява патрулно-постовата работа възложена му като служител в МВР.

ЮСТИЦИЯ е НЕказионна, независима медия!

Ето част от това, което ни написа нашия читател, който твърди, че е жертва на полицейския произвол на Главен полицай Иван Бакърджиев от Първо Районно полицейско управление в Бургас:

“Искам да уточня, че това не е срещу другите полицаи от екипажа, които си личеше, че не подкрепят действията на началника си, защото през завихрилият се след това спор между мен и него, те не казаха нищо. Абсолютно нищо! И няма как да е друго иначе, защото аз ги знам момчетата и знам, че са надъхани полицаи по съществото на полицейската работа и такива безпредметни действия са им най-малкото скучни. Нещо повече, ако бях направил нещо, те щяха да бъдат доста по-активни от него. Така и трябва да бъде!

Тук, между другото, е моментът да задам риторичния въпрос “Как така се оказа, че след поне 15 години служба са на тези момчета са им сложили командир на екипажа, според мен с по-малко опит и реално извършени действия като служители от тях?
Отговорът на този въпрос също ще стане ясен по-надолу, ако го прочетете до края, а ще е интересно.

Не знам вече, напълно е възможно да са ги наказали за някоя дреболия като честни. Нали знаете, че точно така се прави в България. Честните ги наказват да пълнят статистиката, че трябва да се отчита дейност . Като говоря за дейност, имам предвид цифрите за статистиката, резултатите са друга тема на разговор, евентуално, когато ги има.

Ще се върна на конкретния спор с въпросния служител след като първо изложа съществото на това, за което ви пиша.

В спорът беше намесена даже Конституцията в доста нетипична и бих казал противоположна нейна черта като първа демократична Конституция в Съвремието, а именно в придадено и качество да ме спира да извършвам обществен контрол при публични действия на държавни служители, чрез заснемането им.” – това ни написа нашият читател, който изпрати сигнала до ЮСТИЦИЯ.

Още по темата четете на:

Или вижте във видеото на какво са способни полицаите от Първо Районно в Бургас след като пият две водки:

Очаквайте ни в събота, когато ще публикуваме цялото разследване.

Първо Районно полицейско управление в Бургас , Първо Районно полицейско управление в Бургас , Първо Районно полицейско управление в Бургас , Първо Районно полицейско управление в Бургас , Първо Районно полицейско управление в Бургас , Първо Районно полицейско управление в Бургас

Pros

Съмнения за злоупотреби

Cons

Полицай Иван Бакърджиев от Първо Районно полицейско управление в Бургас

Review Overview
Smith
Iva
SUMMARY

Съмнения за злоупотреби от полицай Иван Бакърджиев от Първо Районно полицейско управление в Бургас

5.0

Leave a Reply