Съботна вечер е в дискотека в Бургас.

Посетителите на дискотеката са над двеста, а на една от масите се е разположила компания от бургаски ченгета от Първо РПУ – Бургас ( Първо РУ Полиция Бургас ), които вдигат наздравици заедно с две дами.

На бара е разположена компания от две момчета с техните приятелки.

В един момент едно от момичетата от полицейската компания отива до тоалетната, но по пътя се заговаря с едно от момчетата от компанията на бара, който е неин познат от години.

В този момент един от полцаите става от мястото си и се запътва към двамата, които си говорят.

И както си е редно в такива ситуации, трябва боклука да се поизтупа, та, той ударил с глава младежа на бара. А един от пияните служители на реда извадил пистолет и го насочил в пълната в събота дискотека.

Вижте долу във видеото боя, запечатан от охранителните камери на дискотеката!

Явно окрилен от липсата на закони в страната ни, служителят на реда без обяснение удря момчето с глава в носа в заведението.

Прокурор Гергана Илиева мачка делото на убиеца Пламен Русев и опита за убийство на разследващ журналист в Бургас през 2018 година

Руква кръв, но момчето отвърща на удара като блъска полицая.

И тук чудото на самоуправството катализира, битият решил да се защити и нокаутирал ревнивия полицай. На другите самоувереността паднала в петите и когато пораснала, била допълнена с дошлите на мястото колеги от полицията.

ГОДИНА НА ПОКРОВИТЕЛСТВО НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ПЪРВО РАЙОННО В БУРГАС ПОЛИЦИЯ

В този момент се втурнали и останалите пияни цивилни полицаи от компанията от Първо РУ Полиция Бургас , и става неистово меле, в което като по чудо двете нападнати момчета, които на вид не вдъхват респект, се оказват корави и набиват петимата полицейски служители.

Нещо повече !

Излагат ги пред цялата дискотека от двеста човека.

Но всичко не свършва дотук.

Петимата полицаи от Първо РУ Полиция Бургас  викат на място, не униформените служители, а други техни колеги, които запиват в съседно заведение, но докато пристигнат, на място са вече униформените полицаи – пак от Първо РУ Полиция Бургас , повикани от една от приятелките на момчетата на бара.

Първо ру полиция бургас пияни ченгета от първо ру "полиция" бургас правят меле в дискотека (видео) policaj georgi bakyrdzhiev pyrvo rajonno mvr burgas първо ру полиция бургас тъй като всички свидетели на случката, на момента показват на униформените служители, дошли по сигнала за масов бой, че виновни са пияните цивилни полицаи от първо ру полиция бургас , на нападнатите момчета им се разминава задържането в полицията тогава. Bnews първо ру полиция бургас

Те успяват да убедят колегите си да “не правят глупости пред всички, а после без свидетели”.

Бургаски окръжен съд пак скри от медиите опита на Пламен Русев да излезе на свобода – убийството от Новата поща

Тъй като всички свидетели на случката, на момента показват на униформените служители, дошли по сигнала за масов бой, че виновни са пияните цивилни полицаи от Първо РУ Полиция Бургас , на нападнатите момчета им се разминава задържането в полицията тогава.

Първо ру полиция бургас пияни ченгета от първо ру "полиция" бургас правят меле в дискотека (видео) politsai mutri boy diskoteka sps burgas първо ру полиция бургас тъй като всички свидетели на случката, на момента показват на униформените служители, дошли по сигнала за масов бой, че виновни са пияните цивилни полицаи от първо ру полиция бургас , на нападнатите момчета им се разминава задържането в полицията тогава. Bnews първо ру полиция бургас

Тогава пияните полицаи от 01 РУ “Полиция” – Бургас си тръгнали, викайки закани към момчетата и момичетата, които са с тях.

“Ще ви размажем!”

“Нали знаете, че ние сме най-големите мутри!”

ИНСПЕКТОРЪТ В ИАРА СТЕФАН ПЕТРОВ ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА ЗА УБИЙСТВО ВЪВ ВАРНА

На другия ден сутринта, около 7 часа в дома на едно от нападнатите момчета е разбита вратата от маскирани полицаи, които нахлуват в дома му, отвличат го и го закарват на “Капчето”, където го бият часове наред.

После заплашват свидетелите на боя да не свидетелстват по делото и завеждат жалба, че не те са нападнали момчето, а той тях.

Както никога, прокуратурата и МВР се задействат … и вместо да разследват пияните полицаи от Първо РУ Полиция Бургас , повдигат обвинения на нападнатите момчета, игнорирайки медицинското удостоверение, че едно от тях има счупен нос, което е средна телесна повреда по българския закон.

ГЛЕДАЙТЕ: Брутално видео с масов бой в Бургас от бандата на Русев – убиеца от Новата поща

Ето, това е Бургас и неговите “трудови полицаи ” от Първо РУ Полиция Бургас .

Самата история е пълна с парадокси, дето вече не ни парадоксират, а по-скоро са се превърнали в традиционна родна картинка олицетворяваща безсилието на държавата, и съответно нейното заобикаляне, когато някой, по каквато и да е причина иска да защити интереса и еготото си.

Първо ру полиция бургас пияни ченгета от първо ру "полиция" бургас правят меле в дискотека (видео) boy diskoteka sps burgas purvo rayonno първо ру полиция бургас тъй като всички свидетели на случката, на момента показват на униформените служители, дошли по сигнала за масов бой, че виновни са пияните цивилни полицаи от първо ру полиция бургас , на нападнатите момчета им се разминава задържането в полицията тогава. Bnews първо ру полиция бургас

Не е ясно как са се засекли, но предполагайки, че както е казал Вазов за Левски, така и тук пътят е бил прекалено тесен за душата на полицая и компаниращите му, самоуверени от безсилието на другите младежи полицаи и най-вероятно момчето се е залепил като муха за предното стъкло на яката им кола, та нашите герои са отишли да го почистят.

И тъй като всеки, дето е прекарал двайсетина години в нашата мила Родина, знае колко са ентусиазирани българските полицаи да удържат биячи (за пояснение на тези, които не разбират иронията, нашите по-скоро обичат да залагат на боя, кой ще победи, отколкото да се намесват), и е имал поне няколко случая да го разбере от близо, единствената причина, поради която можем да си представим че това все пак се е случило, а нали гарван гарваново око не вади.

Ето това е една Българска история, една Българска приказка от тъмните джунгли на Бургас и бургаските ченгеджийници.

А изводите от нея какви са?
Слаба държава, в която самоуправството замества липсата на доверие в институциите.

ВИДЕО: Брутален бой предизвикан от бандата на Русев в Бургаско заведение, който полицията покри

От бургаските легенди знаем, с какво се занимават и с какво са известни полицаите в Първо Районно полицейско управление в Бургас и това “хич не е” протекция на нарко-трафика, проституцията, за което е обществена тайна, че получават допълнителна заплата от дилърите към заплатата от данъците ни.

Полицията също знае! Няма как да не го знае! Местните власти също! Че иначе какво? Ще се окаже, че са и глухи, и слепи, и неми.

Как така може да си полицай за ден, а да носиш пистолет цял живот?

Всъщност защо всички полицаи имат оръжие?

ИСТОРИК: Никога не е имало държава Палестина в историята на Света – ПЕТЪР НИЗАМОВ | ИЗРАЕЛ | ПАЛЕСТИНА

В много голяма степен и това е важен въпрос към настоящата история?

Спомняте ли си когато един полицай застреля ученичка?

Или едни други двама уж застреляха по погрешка скитник в парка? Или един трети, дето гръмна съсед в бара? Или един четвърти… то край няма. Защо? Защото всички полицаи имат оръжие, без значение дали имат нужда или не, дали са настоящи или бивши.

И сега момчето го е страх да не го убият и дали няма да направят нещо на семейството му, защото е наясно, че държавата не може да го защити.

Между другото, днес се навършва точно 1 година, откакто ние от Юстиция предадохме запис С МУТРЕНСКО СБИВАНЕ на една от покровителстваните от в Първо Районно управление – Бургас банди от Бургас! Първо РУ Полиция Бургас

Повече четете тук: ЦЯЛА ГОДИНА ПОЛИЦЕЙСКО БЕЗДЕЙСТВИЕ В ПЪРВО РАЙОННО В БУРГАС ЗА МУТРЕНСКИЯ БОЙ В “АНДРЮВАТА КЪЩА”

 

Първо РУ Полиция Бургас , Първо РУ Полиция Бургас , Първо РУ Полиция Бургас , Първо РУ Полиция Бургас , Първо РУ Полиция Бургас , Първо РУ Полиция Бургас , Първо РУ Полиция Бургас , Първо РУ Полиция Бургас , Първо РУ Полиция Бургас , Първо РУ Полиция Бургас , Първо РУ Полиция Бургас , Първо РУ Полиция Бургас , Първо РУ Полиция Бургас , Първо РУ Полиция Бургас , Първо РУ Полиция Бургас , 

Pros

Пияни ченгета от Първо РУ "Полиция" Бургас

Cons

Меле в дискотека (ВИДЕО)

Review Overview
Ivan
Milen
SUMMARY

Пияни ченгета от Първо РУ "Полиция" Бургас правят меле в дискотека (ВИДЕО)

5.0

Leave a Reply