ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ: „АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ“ ГОТВИ УКРАИНСКИ СЦЕНАРИЙ В БЪЛГАРИЯ. ДА СЕ СЪБЕРЕМ ЗА ДА НЕ ИМ ПОЗВОЛИМ…

ИСТОРИЯ ОБЩЕСТВО РАЗСЛЕДВАНИЯ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ
 %d0%bc%d0%b0%d0%b9%d0%b4%d0%b0%d0%bd
Петър Низамов – командир на „Цивилните отряди за защита на жените и вярата“

Братя и сестри,

От долнопробната предателска организация „Америка за България“ (по-точно Америка против България) подготвят дестабилизация в страната под патронажа на Бойко Борисов. (Както виждате администрацията в оставка и кметовете на ГЕРБ не почистиха от снега улиците и магистралите с цел да докажат на Народа, че Бойко Борисов е животоспасяващ за страната ни, което реално е точно обратното.)
Ние обаче няма да позволим втори път да ни разиграват циркове двадесетината платени „умни и красиви“ синове и дъщери на хора облагодетелствани и/или ГРАНТ-мотивирани да поддържат мигрантския поток.
За целта са организирали украинци и соросиди да създадат ситуация на „МАЙДАН“ в София…
Както направиха през лятото и есента на 2013г. след падането на кабинета Борисов 1 на ГЕРБ.
За целта са впрегнали всички фалшиви медии като БТВ и т.п. и старите си дружки от „Протестна мрежа“ да манипулират общественото мнение и да създават илюзия за недоволство срещу спирането на мигрантската вълна, която те наричат манипулативно „бежанска“. Но, ние вече знаем, че това не са бежанци, а нелегални икономически мигранти – САМО МЛАДИ МЪЖЕ (99%) в сплав с дезертьори от ИСИС, Ал Нусра и други врагове на европейците, както и талибани, идващи директно от лагерите за обучение на терористи.
Моля , скоро ще оповестя мястото и датата на събитието, което организираме за да потушим и спрем ЦИРКА , КОЙТО ВЕЧЕ ГЛЕДАМЕ НАД 27 ГОДИНИ…
ГРАД : СОФИЯ.. ДАТА И МЯСТО: Ще бъдат оповестени до дни…

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.