Кирил Петков

Кирил Петков и партньори тормозят свой критик-журналист чрез полицията?

БУРГАС БЪЛГАРИЯ Бургас (община) ВИДЕО ЗАКОНИ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА РАЗСЛЕДВАНИЯ РЕГИОНАЛНИ Равнец СОФИЯ-ГРАД ТЕМА НА ПРИЦЕЛ Uncategorized

Кирил Петков заедно с протежетата на Валери Симеонов от СЕК, участвали в "Борисов 3" дружески в Коалиция "Продъжваме промяната" - заради тази публикация днес Петър Низамов е привикан в полицията в Бургас с майка си - на 78 години!

Кирил Петков - рамо до рамо с партия - патерица на Борисов и Валери Симеонов!??? Надолу ще цитираме текста на публикациите с разкритията на Низамов за "Продължаваме промяната".

Кирил Петков - рамо до рамо с партия - патерица на Борисов и Валери Симеонов!

Кирил Петков - рамо до рамо с партия - патерица на Борисов и Валери Симеонов!???
Напоследък все повече се замислям, ние така ли сме се родили, или ни облъчват с нещо в България?

"Продължаваме промяната" с Кирил Петков ... и ръкопляскания, ставания на крака... Каква промяна продължават? Могат да продължат инфлацията, ако това за тях е промяната.

Надявахме се Бойко да отиде зад решетките. Обещанието, с което се довлякоха всичките в Парламента.
Не само, че не е в затвора, не само, че не бил въобще арестуван, та той няма дори едно обвинение или качество на обвиняемо лице по нито един от казусите, които ни навираха в очите като гръмка сензация, разкритие, шок!
За сравнение, през 2014г. поне осъдиха Цветан Цветанов на първа инстанция на 4 години за незаконното подслушване. После като се върнаха ГЕРБ, логично присъдата падна, но поне имаше нещо "черно на бяло", а сега - едно голо НИЩО.
Този път, обаче - НИЩО. На геврека дупката!
Мяркат ни се само зализаните им и мутри на безпардонни мазници т.нар. "нови" по телевизията да ни обясняват с огромна усмивка колко умни и красиви били те.
И как да не са усмихнати, тяхнат кошница се плете, а плетачите са глупавият и многострадален народ.
Вие, абстрахирайки се от пропагандата в нета и красивите думи от екраните, УСЕТИХТЕ ЛИ НЯКАКВА ПРОМЯНА?
Аз - да!
Усетих как спестяванията ми се топят от към покупателна способност.
Усетих как хляба се вдигна с мин. 50%, производствените суровини - дървен м-л - увеличение 200% от цената през Януари, стомана, прокат, чугун, всички метали - 300% ! Строителни материали - увеличение - 150-250% !
И да сте чули тези т.нар."нови" да говорят какво са предприели срещу кризата и пълзящата нагоре инфлация? НЕ, нали?
Няма и да чуете...
И като някой пита за това, се отговаря с клишета от рода на "Страх тресе кочината", "Като видят нови и веднага искат да го оплюят".
Ние сме имунизирани по рождение, не е нужно да се ваксинираме.
Имунизирани сме срещу логическа мисъл, колективистично чувство и далновидност.
Алтернатива - няма, но и с похвали към крадци не постигаме нищо.
[caption id="" align="alignnone" width="960"]Кирил Петков Румен Радев Констатин Бачийски[/caption]
[caption id="" align="alignnone" width="520"]Кирил Петков Румен Радев Жоро Манев[/caption]
[caption id="" align="alignnone" width="559"]Кирил Петков Румен Радев Кирил Петков[/caption]

Направо не за вярване, че уж промяната на Кирил Петков се сдружи с партията на Жоро Манев, която беше дългогодишно протеже на Валери Симеонов и част - първо от "Патриотичния фронт" от Кабинета Борисов 2 и в "Обединени патриоти" при правителството на Борисов 3. На всички и ни е ясно поведението на т.нар. "патриоти"- "сол-та..и" на ГЕРБ, които за това получиха отрицателен вот на предните избори.

Кирил Петков и "Продължаваме промяната" ... На тези избори Валери Симеонов и НФСБ не се явяват, или поне не са заявили стабилна кампания. Това се случва за пръв път от десет години.

Никой, а може би и самията Кирил Петков не вярва, че "тежкият милионер" Валери Симеонов просто иска да спести от предизборна кампания, защото такава сума - "бълха го ухапала". Може би от НФСБ са вече пределно наясно, че българският избирател е вече изцяло отвратен от Симеонов. Помните изказването му за майките на деца с увреждания. Но тове е само една от многото фигурки, наредили музайката на образа му пред обществото като безпардонен мръсник. В този ред на мисли, случайно или не, главният партньор от самото създаване на НФСБ и приятел на Валери Симеонов в Бургас - Жоро Манев, създател, спонсор, баща, бащица и т.н. на партия СЕК (Средна Европейска класа), която беше, както казахме горе - част от "Обединени патриоти" и беше част от министерски съвет при правителството на Борисов 3, се отказа "уж" от председателското място на СЕК.

Цирк Балкански!

[caption id="attachment_7207" align="alignnone" width="800"]Кирил Петков и Константин Бачийски Кирил Петков и Константин Бачийски[/caption] Отстъпвайки поста си на дългогодишното си протеже - Константин Бачийски, СЕК се опитва да играе пред обществото, че няма общо с това лице, известно в Бургас като меко - казано отрицателен герой. Като пиша за това се сещам за епизода от "Под Прикритие", в който Джаро обясняваше на Иво Андонов как всички на улицата трябва да разберат, че той се е пенсионирал и новият бос се казва Иво. Разбира се, като му дообясняваше, че перфектно знае кое колко му носи на месец и да не се пробва да го лъже при отчитането на парите. Та и тази работа е такава. Лица като Жоро Манев и Валери Симеонов биха отвели "кораба" на дъното на океана, на които и да е избори, която и да е партия.

Кирил Петков залага на компрометираните бивши партньори на Бойко Борисов.

Най-потресаващото е, че тези лица - уж наследниците, а всъщност вероятно марионетки на Георги Манев, са сега съдружници на ПП "Продължаваме промяната". Т.е. Продължаваме промяната, не с кой да е, ами с партия, зад която, за мен и за всеки, според мен, интелигентен гражданин, стоят Георги Манев и Валери Симеонов. Продължаваме промяната с хора, които вероятно изпълняват безпрекословно заръките на създателя си - Валери Симеонов. Т.е. Продължаваме промяната с Валери Симеонов.

Супер, може ли едно такси до Терминал 1?

Дотук с разсъжденията, надолу са фактите, които сме установявали през годините за Георги Манев, протежетата му и Валери Симеонов, и неговоте протежета.

Факти, на които едва ли е обърнал внимание Кирил Петков. А може би знае много добре и въпреки това е с тях.

Споразумението е вече подписано със СЕК и те вече са част от Коалиция ''Продължаваме Промяната''. Ние изчакахме, не повярвахме на слуховете, защото ни се струваха невероятни, но сега след като е факт, не можем да не информираме обществото за тази, за нас - пълна измама и подмяна.

Поредната злоупотреба с доверието на българския избирател.

Коалиция ''Продължаваме Промяната'' на Кирил Петков ще е най-малко от 2 партии - Волт и СЕК

За да не получим упреци, че плюем опонентите на Борисов и че едва ли не, не сме писали срещу ГЕРБ, можете да прочетете на дъното на статията колко разкрития сме правили по отношение на ГЕРБ и Бойко Борисов, и то във време , когато казионните медиите на конюктурата вееха с големите ветрила за да правят вятър на ГЕРБ и Борисов. Многократно сме изказвали мнението, което съвпада с това на огромната част на обществото, че Борисов трябва да бъде разследван ефективно и предаден на съд за множество злоупотреби, докато беше на власт. Нещо, което очаквахме от министъра на МВР от служебните кабинети на Радев - Бойко Рашков, но всичко остана на ниво - речи.

Но какво прави Кирил Петков с коалиционните партньори на ГЕРБ от предния кабинет в Коалиция ''Продължаваме Промяната''?

На 25 Февруари т.г. преди предишните избори СЕК подкрепя ВМРО и влиза в листите им. На изборите през 2017г. - Партията на Георги Манев се вля в "Обединени патриоти", които после станаха коалиция с ГЕРБ и образуваха съвместен Министерски съвет (Кабинет/Правителство). Тогава Партия СЕК се присъедини към Обединени патриоти. За тях сме писали доста, нашите статии относно тях можете да четете долу: А на изборите на Европейски парламент през 2019г. застанаха твърдо зад Валери Симеонов, като тяхна кандидатура за евро-депутат и се мотивираха, че има здрави топки и твърд характер.  

Само ние от ЮСТИЦИЯ.БГ и Български юридически комитет разкрихме още доста в нашата тема за развитие:

За Жоро Манев, Бачийски и СЕК :

Партията на Валери Симеонов - Георги Манев е съдружник на задържания с Митьо Очите - Бенчо Бенчев Неизпълнени предизборни обещания на Протежетата на Валери и Жоро Манев в Бургас : Безмитната зона в Росенец Бургас ПРОТЕЖЕТАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И ЖОРО МАНЕВ В БУРГАС ИЗЛЪГАХА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ЗА БЕЗМИТНАТА ЗОНА И ЛЕТИЩЕТО В РОСЕНЕЦ

ЗА Валери Симеонов и НФСБ :

             
 • Крал ли е Петьо Блъсков от КТБ?
  Шефът на вестник Труд – Петьо Блъсков е длъжник на фалиралата КТБ, на коятои не е платил и стотинка. Второ: Разбра се, че частната медия „Труд“, която клакьорства на ГЕРБ и Бойко Борисов от години е получила безплатен етаж и не си е плащала наема в сградата на НДК за над 9 години по времето на управлението на ГЕРБ.
 • Опасен гей върлува във фитнес Витал спорт в Бургас !
  Ако сте се объркали, че Витал спорт е луксозна и професионална фитнес зала, но когато сте си купили карта, сте се озовал в залата на Михаил Ситев или Мишо Ситев, където последният ви преследва да мрънка за всеки чум, който се чува при съприкосновението на дисковете на скрипеца.
 • Позор за Бургаската прокуратура: Прикрива жестоко убийство!
  Русев плати ли на бургаската прокуратура, че мълчи за доказателствата за убийството на Новата поща?
 • 16 ГОДИНИ БЕЗ МАЕСТРО ПРОФЕСОР ЛЕОН СУРУЖОН – ПРЕЖИВЯЛ ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА
  На 27.1.2023 г. светът отбеляза Международния ден в памет на жертвите на Холокоста. На тази дата преди 78 години е освободен най-големият нацистки концлагер на смъртта Освиенцим, в който загинаха милиони хора.
 • Пламен Русев от бандата на Рочата с ножовете е убиецът от новата поща
  Пламен Русев – тарторът и спонсорът на бандата на Рочата е задържан. Но докога ли след като ме запознати с близките отношения между бандата и бургаската правоохранителна и правораздавателна система.

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.