Нашата медия “ЮСТИЦИЯ” направи разследване, което доведе до това, че собствениците на Кафе “Театър” в Бургас (Алла Димитрова – Малчо, известна в града като Малчо от Крачун и Малчо) не са плащали наем на Министерството на Културата от години, а служителките (сертвитьорки), или не се осигуряват въобще, или се осигуряват на минималната заплата за 2 часа работен ден след като работят по 12 часа на смяна.

Собственици на нередовното заведение Кафе “Театър” в Бургас се оказват родителите на една култова личност в Бургас. Помните ли “Малчо” ( Алла Димитрова – Малчо ). Тя не плащала наем и осигуровки на кафе “Театър” в Бургас.

Останалите пари за заплати се плащат под масата на ръка и не се отчитат никъде – не се облагат с данъци и осигуровки.

Героите от статиите ни Иван Бакърджиев от Първо и Мишо Ситев кроят планове срещу ЮСТИЦИЯ заедно ?

“Малчо” , или Алла Димитрова, както я е кръстила майка ѝ, е въпросното лице. Тя лично наема служителките в кафе “Театър” – Бургас, които не получават трудов договор, нито са уведомени от НАП за наемането на служителя за да се отчисляват осигурвки.

Алла димитрова кафе "театъра" бургас юстиция министерството на културата

Но това не е всичко, защото по наша информация Алла Димитрова и родителите ѝ не са плащали наема на на Министерството на Културата за площта, която заемат с кафе “Театър” и това е останало уж “незабелязано” от няколко правителства, които се смениха през последните години.

ИНСПЕКТОРЪТ В ИАРА СТЕФАН ПЕТРОВ ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА ЗА УБИЙСТВО ВЪВ ВАРНА

Нашата медия “ЮСТИЦИЯ”  е подала искане за достъп до обществена информация по закона да ни бъдат предоставени договорът за наем / концесия / право на ползване, сметката на контрагента, експолоатиращ Кафе “Театър” в Бургас към Министерството на Културата и платежните документи по договора. Те ще бъдат публикувани!

По наша информация договорът е изтекъл, а Алла Димитрова и родителите ѝ ползват площ от близо декар в центъра на Бургас без никакво право и без валиден договор за наем. С една дума данъкоплатецът се ощетява с поне 5-10 хиляди лева на месец, колкото е минималната цена за наемане на такава площ, на това място.

Всяко лято съседите подават безброй сигнали за нарушаване на работното време и силна музика и шум по малките часове, но без резултат.

КОМПЛЕКСАРЩИНА: “Полицай Бакърджиев тормози цялото ми семейство заради подигравки в гимназията!”

Често пияни компании в Кафе “Театър” в Бургас се сбиват и предизвикват скандали под прозорците на живеещите в близост.

При един от тези случаи, даже замесена е била тяхна сервитьорка, след което се е стигнало и до съдебно дело за телесни повреди.

Освен това, наш читател ни сигнализира още миналата година ( 2023-та), че си бил поръчал странджанки с лютеница, след което постъпил в болницата с хранително отравяне, вероятно причинено от храните, сервирани му в Кафе “Театър” в Бургас.

Ето тук се приготвят храните:

Алла димитрова кафе "театъра" бургас юстиция министерството на културата
Зад тази врата на площ от ок. 2 кв. М се приготвят храните

В заведението няма и задължителната тоалетна за посетителите, а те се изпращат по малка или голяма нужда в съседния строеж на кръстовището между ул. “Гладстон” и “Фердинандова”.

Следва продължение…

Кафе Театър в Бургас Кафе Театър в Бургас Кафе “Театър” в Бургас Кафе “Театър” в Бургас Алла Димитрова Алла Димитрова Алла Димитрова Алла Димитрова Алла Димитрова Алла Димитрова Министерството на Културата Министерството на Културата Министерството на Културата Министерство на Културата Министерство на Културата

Да станеш полицай в Бургас за да си избиваш комплексите

 

 

 

 

 

Pros

Алла Димитрова - Малчо не плащала наем и осигуровки

Cons

Кафе "Театър" в Бургас

Review Overview
Ivan Stoyanov
Smith
GALLIL
SUMMARY

Алла Димитрова - Малчо не плащала наем и осигуровки на кафе "Театър" в Бургас

5.0

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук